HDS 1 Nieuw.jpg HDS 2 Nieuw.jpg HDS 3 Nieuw.jpg HDS 4 Nieuw.jpg HDS 5 Nieuw.jpg HDS 6 Nieuw.jpg HDS 7 Nieuw.jpg HDS 8 Nieuw.jpg Waterveld5.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaalhockey
14-2

Berekening stand in poules waar niet een gelijk aantal wedstrijden is gespeeld

Nieuwsafbeelding Bij ongelijk aantal gespeelde wedstrijden kan de stand berekend worden door het aantal behaalde punten te delen door het aantal gespeelde wedstrijden.
Dit zullen wij ook hanteren voor poules waar promotie/degradatie van toepassing is.
 
Standenmotor is helaas niet in staat om het op die manier weer te geven, daar zal dus het team met de meeste punten bovenaan...

Hockey
4-1

9 MAART: WORKSHOP KNHB TOPTRAINER HARTGERS

Nieuwsafbeelding
WORKSHOP SPELGERICHT TRAINEN VERPLAATST NAAR 9 MAART A.S.

Remco Hartgers, oud-bondscoach van Canada, Zwitserland en Zimbabwe en opleider van de KNHB, komt naar Madestein om alle HDS-trainers 'spelgericht trainen' bij te brengen. Een trainingsmethodiek die zorgt dat alle spelers doorlopend in beweging blijven en intensiever trainen. De workshop begi...

Jeugd
15-2

17 Maart a.s. Carnaval Gourmet voor CD-jeugd

Nieuwsafbeelding Lieve CD-jeugd,

Het is weer de hoogste tijd voor een evenement! Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer een HDS gourmet-avond en wel op zaterdag 17 maart 2018 van 18.00 uur tot 20.30 uur op HDS. Dit jaar wordt het een hele speciale carnavalseditie!
Het clubhuis van HDS wordt verbouwd tot heus gourmetrestaurant, waar je samen met al je hocke...

Sponsoring
8-2

Peter Boelhouwer persoonlijk ...

Nieuwsafbeelding Beste HDS'ers,
Het tweede deel van seizoen 2017-2018 komt er aan. De zaal levert vast en zeker de nodige kampioenen op en de eerstvolgende competitiedag maken w e daar een feestje van. Mooi als er dan nieuwe shirts zijn. Dan zien we er weer top uit. Dat zelfvertrouwen hebben we nodig.
D1 en H1 moeten zich gaan uitsloven om het seizoen positief te beƫindigen. De club m...

Bestuursmededelingen
5-2

GEDRAGSREGELS NOC/NSF & KNHB NU VAN TOEPASSING BIJ HDS

HDS heeft de 'Gedragsregels Sexuele Intimidatie' van NOC/NSF & KNHB onder 'informatie -> Documenten -> HDS' op de site gepubliceerd en daarmee voor alle leden bekend gemaakt.
Vanaf nu kunnen we snel en kosteloos beschikken over de VOG van alle vrijwilligers en medewerkers.

We hebben Maaike Vreeswijk bereid gevonden de taak van Vertrouwenspersoon op ...

Evenementen
10-1

LEIDING MINIKAMP ZOEKT VERSTERKING

Nieuwsafbeelding Het HDS Minikamp behoort tot de mooiste evenementen die onze vereniging rijk is. Elk jaar weer staan toegewijde HDS'ers klaar om dat kamp te organiseren en te begeleiden.
Regelmatige aflossing is een vereiste. Zo krijgt Femke Kloosterman, al jaren één van de voortrekkers, het vanaf dit jaar te druk met haar werk om het voortouw te nemen. Wie neemt het over?
Denk ...

Algemeen
11-12

Gebruik velden tijdens de winter

Nieuwsafbeelding Tijdens de winterperiode mogen alle velden NIET gebruikt worden als er sneeuw op ligt of als het vriest. Als men de velden toch gaat gebruiken ontstaat er schade aan de velden.   Het bestuur. ...