2021 Zaal 0. Bal stick met balk kopie.png 2021 Zaal 1. bal met stick kopie.png 2023 03. HDS Headers zaal.png 2023 04. HDS Headers zaal.png 2023 05. HDS Headers zaal.png 2023 06. HDS Headers zaal.png 2023 07. HDS Headers zaal.png

Hey jij daar! Lid of ouder van een lid van onze groeiende HDS-familie,
we hebben JOU nodig!

We zijn flink aan het uitbreiden met een vijfde veld en een derde waterveld. Ons trainersteam? Sterker dan ooit! En die geweldige vrijwilligers die alles geven voor de club? Onbetaalbaar! Bovendien blijven onze hoofdsponsors ons nog drie jaar trouw. Yes, we hebben een hoop om dankbaar voor te zijn!

Maar wacht even, we zijn nog lang niet klaar. We willen meer, veel meer! En dat kunnen we niet zonder jou. Dus, heb jij wat te bieden? Natuurlijk heb je dat! Stop met aan de zijlijn staan en kom ons helpen om van HDS de allerleukste club te maken. Jouw kennis en ervaring kunnen ons helpen om van praatjes plannen te maken, van ideeën realiteit.

Voel je je aangesproken? Mooi zo! Na jaren van geweldige inzet zwaaien een aantal van onze bestuursleden af en daarom zoeken we per direct versterking.

De volgende functies zijn beschikbaar:

  • Facilitaire zaken
  • Hockeyzaken
  • Algemene zaken
  • Secretaris
  • Evenementen

 

Ook zoeken we nog aanpakkers voor de sponsorcommissie, barcommissie en financiële commissie. Dus, ben jij klaar om samen met ons deze uitdaging aan te gaan? Meld je aan via [email protected]. Het is makkelijk om alleen te wijzen op wat er misgaat binnen de club, maar samen kunnen we echt vooruitgang boeken. We geloven in de kracht van onze leden, in jou. Samen kunnen we grote stappen zetten richting HDS 2.0!