HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg
16 Juni Te

Nieuwe teams voor de Junioren (O18 – O12) en Jongste Jeugd (O8 – O10) voor seizoen '24-'25 bekend

Nieuws afbeelding


De indeling van de teams is te vinden achter het beveiligde gedeelte van de HDS-website. Log hiervoor in met je het lidnummer van je kind en wachtwoord, en klik daarna op Club-Documenten-Teamindelingen. In de teamindeling zie je in een paar teams: ‘afvaller selectie’ staan. Dit zijn de kinderen die na verdere selectietraining niet in het eerste team worden geplaatst. Op 30 juni worden de laatste teams bekend gemaakt.  

Vragen over de Teamindeling
Als de indeling anders is dan je had verwacht of gehoopt, geef het dan minstens 24 uur om erover na te denken. Heb je daarna nog vragen, dan kun je deze tot en met vrijdag 21 juni sturen naar [email protected]. Zet in de onderwerpregel de naam van de speler en het team waarin hij/zij is ingedeeld. We reageren alleen op e-mails die naar dit adres zijn gestuurd. Vragen of opmerkingen die binnen 24 uur of ons op een andere manier bereiken (via app, telefonisch of per mail via lijnco's, coaches en trainers) nemen we niet in behandeling. 

Constructieve en respectvolle feedback
We stellen verder constructieve feedback op prijs en waarderen het respect voor onze technische commissie en vrijwilligers die veel tijd hebben gestoken in het zorgvuldig samenstellen van de teams. We gaan ervan uit dat de feedback constructief en respectvol is naar iedereen die ook dit seizoen weer hun best hebben gedaan om de teams zorgvuldig samen te stellen. 

Teamnummer of kleur
Het teamnummer van de jeugdteams en voor de Jongste Jeugd kleur, is iets anders dan de klasse waar ze op worden ingeschreven. De bond geeft elk individu een score en tezamen geeft dat een uitslag. Aan de hand van deze uitslag wordt de klasse bepaald. Dus staar je niet blind op het nummer of kleur van het team, maar kijk naar de spelers waarmee je samen het team vormt. Wij denken namelijk dat iedereen goed op haar plek zit en zich goed kan ontwikkelen.  

Meer informatie
Voor hoe de teams tot stand zijn gekomen verwijzen we ook nog graag naar de laatste CONVO(pagina 6) waar meer is uitgelegd over de het tot stand komen van de nieuwe teams.  

Tot slot
De nieuwe teams komen verder zo snel mogelijk in Lisa te staan. De trainingen volgen na de zomervakantie. We zijn ook nog aan het kijken of we een kennismaking kunnen organiseren voor de zomervakantie, maar dit hangt of er vrijwilligers zijn die dit kunnen organiseren. Aanmelden (en ook voor andere vacatures) kan bij [email protected]

Wij wensen jullie alvast voor aankomend seizoen veel hockey plezier!