HDS huldiging kampioenen medailles.jpg HDS jeugd met sproeier.jpg HDS Jeugd prijsuitreiking.jpg HDS Roy Jansen Veld.jpg
5 Juni Ni

Nieuwsbrief projectgroep: 5 juni 2024

Nieuws afbeelding


Beste HDS’ers,

HDS bevindt zich in zwaar weer. Velen van ons hebben het in de wandelgangen al gehoord of zelf ondervonden. Het moment is gekomen om hier meer informatie over te geven.

Wij hebben 5 mooie velden, maar ook problemen om die te bekostigen. Het ontbreekt aan betrokkenheid, financiën en kennis.

Bestuur en projectgroep
Sinds enkele weken hebben diverse leden zich gemeld om het Bestuur te ondersteunen bij het financieel gezond maken van de club. Deze projectgroep, bestaande uit leden, ouders en vrienden met specifieke kennis en expertise, zal samen met het Bestuur weloverwogen beslissingen gaan nemen. De zelfbenoemde projectgroep is voornemens de verbinding binnen de vereniging te herstellen, openheid te geven over de lopende problemen en actief bij te dragen aan oplossingen.

We hebben een rapport van de gemeente ontvangen dat de huidige situatie in kaart brengt en aanbevelingen doet om HDS weer op de been te helpen. Om deze aanbevelingen te kunnen uitvoeren, hebben we echter de inzet en ondersteuning van alle leden en ouders nodig.

Afgesproken is dat het Bestuur geen (financiële) besluiten meer neemt zonder de projectgroep.

Seizoen 2024/25
Ondanks de financiële situatie willen wij, met het oog op seizoen 2024/25, benadrukken dat hockeyen bij HDS voor het komende seizoen gegarandeerd is. Alle teams zullen over trainers beschikken. Verdere informatie hierover volgt binnenkort.

Communicatie
We staan klaar om uw vragen, voor zover mogelijk, te beantwoorden en verzoeken iedereen respectvol te blijven

Wij houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Namens de projectgroep, Peter Boelhouwer