2021 Zaal 0. Bal stick met balk kopie.png 2021 Zaal 1. bal met stick kopie.png 2023 03. HDS Headers zaal.png 2023 04. HDS Headers zaal.png 2023 05. HDS Headers zaal.png 2023 06. HDS Headers zaal.png 2023 07. HDS Headers zaal.png
19 September Je

Nieuwe Hoofdcoรถrdinator Jeugd

Nieuws afbeelding


Even voorstellen: ik ben ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ถ๐—ท๐—ธ. Als kind ben ik begonnen met hockey, helemaal terug vanaf de miniโ€™s (toen nog gemengd) en ik heb altijd enorm veel plezier beleefd aan deze sport. Nu zijn er 4 van mijn eigen kinderen die hockeyen, drie bij HDS en één bij Craeyenhout. Als ouder en trimspeler ben ik al een flink aantal jaren actief op HDS. 
Onze club draait op volle kracht dankzij een fantastische groep toegewijde vrijwilligers, waaronder teammanagers, coaches, scheidsrechters en mensen met organisatorische taken. Als ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐—ฐ๐—ผรถ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ voor de jeugd hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het sportplezier en de ontwikkeling van de jonge spelers van HDS. Ik ga er vol voor! 

Laten we samen werken aan een geweldig hockeyseizoen! 

Marijne is te bereiken via e-mail: ๐—ท๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ@๐—ต๐—ฐ๐—ต๐—ฑ๐˜€.๐—ป๐—น