00. Clubhuis.png 01. Trainingsgroep.png 03. Hockeystick.png 04. Dames1.png 05. Heren1.png 06. MD1.png 07. Keeper in training.png 10. pion.png
26 Februari Be

HDS biedt vanaf 1 maart alle leden training aan

Nieuws afbeelding


Inmiddels zijn onze vrijwilligers al bijna een jaar met man en macht bezig om zoveel mogelijk leden te laten hockeyen. Binnen de geldende coronaregels hebben we tot nu toe altijd geprobeerd om het maximaal toegestane te benutten. Veel aandacht is uitgegaan naar de jeugd waarvoor het hockeyen een fantastische uitlaatklep is gebleken. Vanaf 1 maart gaan ook alle senioren, die evengoed staan te trappelen, het veld weer op. HDS gaat zodoende deze groep van zondag tot en met donderdag georganiseerde trainingen aanbieden. De opzet zoals onderstaand beschreven, gaat gelden vanaf maandag 1 maart tot het einde van de avondklok.
 
Jeugd
Vanaf maandag 1 maart gelden er aangepaste tijden in het trainingsschema (alle tijden staan in de LISA-app vermeld). Trainingen zijn zoveel mogelijk op dezelfde dagen gebleven maar duren voor elk jeugdteam nu een uur. Dit is om ruimte te maken voor de seniorentrainingen van half 8 tot half 9. Verder zijn er vanaf zaterdag 6 maart weer onderlinge wedstrijden voor de jeugdteams. Opzet, tijden en invulling wordt binnenkort gecommuniceerd.
 
Senioren
Alle senioren en trimmers kunnen vanaf zondag 28 februari 2 keer in de week komen trainen (1x op een doordeweekse dag en 1x op de zondag). Je reserveert in de LISA-app de donderdag voorafgaande de trainingsweek een tijdslot voor de zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 1 of 2  trainingen. Deze week is inschrijven vanaf vrijdag 26 februari mogelijk voor de trainingen vanaf maandag.
 
Wekelijks worden er afwisselende en uitdagende oefeningen door de trainers van H1 en D1 voorbereid. Ook worden de trainingen begeleid door deze trainers of andere leden van de Technische Commissie.
 
Voor de senioren t/m 26 jaar buigt de TC zich nog over een passend plan maar voorlopig kiezen we ervoor om, zolang de avondklok geldt, één lijn te trekken en alle senioren trainingen aan te bieden zoals hiervoor beschreven. Op deze manier kunnen we iedereen de kans geven zoveel als mogelijk te hockeyen.
 
Hoe schrijf je in?
Je reserveert een tijdslot in  de LISA-app.
 
Je gaat in de LISA-app naar > meer … > plan uw dienst. Daarna selecteer je de dag en tijd dat je wilt trainen. Zodra je bent inschreven, is dat zichtbaar in de app.