Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

woensdag 3 september 2014
Aantal leden (info) 1017
Nu online 21
Leden met @ 98,5%
SMS Bereik (teams) 70,8%

Vandaag jarig

Daphne Flaton
Cleo De Ruiter
Bobbi Wesselink

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %

JONGSTE JEUGD KIJKT VOORUIT!
Toernooi HDS 16 augustus 2014 - Andre den BreejenSoms lijkt het alsof er weinig gebeurt op HDS. Het tegendeel is waar! Het gehele bestuur is achter de schermen overuren aan het draaien om het komend seizoen weer alles in goede banen te leiden. En we boeken ieder jaar weer vooruitgang, zo ook bij de jongste jeugd.

Vanaf komend seizoen zitten de Kabouters, de Puppies, de F-lijn en de E-lijn op de 'HDS Hockeyschool'. Speerpunt van de Hockeyschool is dat de kinderen lol hebben in het aanleren van de beginselen van het hockey. Op tijd beginnen, veel balcontact en korte wachtrijtjes. Er wordt meer gekeken naar de technische ontwikkeling. Het opleidingsplan gedurende de jeugdopleiding garandeert dat alle facetten van het hockeyspelletje aan bod komen. Het uitvoeren van het plan wordt een intensieve onderneming. Voor de start van het seizoen moet iedereen hierop voorbereid zijn.
[Lees meer...]
AANKONDIGING TEAMOUDER
In het seizoen 2013-2014 heeft de Jeugdcommissie geconstateerd dat de verbinding tussen de vereniging en de teams voor verbetering vatbaar is. Teveel communicatie verloopt via de coach van het team, terwijl de coach zich beter en meer bezig moet houden met de ontwikkeling van de spelers in het team.

Er is binnen het bestuur van HC HDS besloten om in de categorie E8 teams tot en met A teams per team een teamouder in het leven te roepen, deze teamouder houdt zich bezig met alle randzaken rondom het team en is de liaison tussen de vereniging en het team, dit specifiek voor alle niet hockey-technische zaken. Kortom de teamouder is het aanspreekpunt vanuit de vereniging richting het team en andersom.
[Lees meer...]
Nieuws en Mededelingen

Vanaf volgende week gaan de keeperstrainingen weer van start!
In de bijlage vinden jullie het schema. Mocht je niet kunnen, laat het dan zo snel mogelijk weten aan je trainer.

Zorg er in ieder geval voor dat je op de genoemde tijd, helemaal omgekleed klaar staat op het veld.
Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn de regels bij het 3-tal en 6-tal hockey iets aangepast. Het gaat hierbij om het nemen van een lange corner en een inslag voor de aanvallende partij binnen het 5 meter gebied (3-tal hockey) en 10 meter gebied (6-tal hockey).
Het is niet toegestaan, zonder overleg met de barcommissie, zelf meegebrachte etenswaren, zoals lunches/diners en dranken voor teams te nuttigen in het clubhuis van HDS. De barcommissie kan desgevraagd voor teams, tegen een gereduceerde prijs lunches en diners serveren.
De barcommissie
De KNHB maakt gebruik van een Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF).

Het DWF is o.a. in te vullen door middel van een mobiele telefoon (smartphone), een computer of laptop of een tablet. Het voordeel van het digitaal invullen, is dat veel informatie al direct uit de ledenadministratiesoftware gehaald kan worden. Denk bijvoorbeeld aan
Hockeybitjes op maat happen bij HDS op zondag 7 september van 12.00-14.00 uur in het clubhuis.

Meld je nu aan via:  shop.gebit.nl.
Voor iedereen een kwalitatief hoogstaand bitje in kleuren naar eigen wens.

Lees meer in de bijlage.
Elke zondag van 10:00-11:00 uur onder begeleiding van enthousiaste trainers. De kosten voor de techniekcursus, bestaande uit 10 trainingen, bedragen €110,00.
 
I: www.movella.nl
E: info@movella.nl
T: 06-34847034
Vanaf komende week kunnen bijna alle teams weer hockeyen bij HDS. Vandaag, maandag 25 augustus, beginnen de trainingen weer. De jongste jeugd (E, F en G teams) start volgende week.
Zaterdag 13 september zal de penningmeester tussen 13:00 en 14:00 op HDS (waarschijnlijk in de bestuurskamer) aanwezig zijn om de contributies van het verenigingsjaar 2014/2015 van HDS te innen, middels een scan door een magneetlezer van de pas. Mogelijke andere data dient op afspraak te gebeuren. Neemt u volgaarne uw ooievaarspas mee en
Om onze doelstellingen te halen en de selecties van o.a. de topteams soepeler te laten verlopen is de topcommissie uitgebreid met een aantal nieuwe functies.
Hallo HDS’ers,

Op zondag 7 september is de officiële opening van het nieuwe waterveld :)! Om dit te vieren zijn er op HDS leuke activiteiten en een survival georganiseerd voor alle A t/m D jeugd! Dit is de kans om samen met heel je team door alle sloten en de bossen van Madestein te crossen en vooral niet schoon terug te komen! Dus
Jongste Jeugd krijgt de toekomst ...

Komend seizoen willen we de goede lijn van de afgelopen jaren doorzetten. Dat zal gebeuren met de ‘HDS Hockeyschool’. Daaronder vallen de Kabouters, Puppies, de F-lijn en de E-lijn. Vanuit een nieuwe organisatie wordt de focus gelegd op de technische ontwikkeling van de JJ. Een belangrijk punt
Op zondag 7 september 2014, tijdens de opening van het seizoen 2014-2015.

De sponsorcommissie nodigt al haar sponsoren uit voor een netwerkborrel!

U bent ondernemer en u vindt het leuk om mede-ondernemers op HDS te ontmoeten? Ook dan bent u van harte welkom.


Graag tot 7 september op HDS!
In navolging van het WK hockey waar een gezonde sportkantine door de KNHB werd gepromoot hebben wij op HDS een aantal producten aan ons assortiment toegevoegd. Met ingang van heden zijn er bruine pistolets en tosti's van bruin brood verkrijgbaar. Tevens zijn er bekertjes met fruit yoghurt verkrijgbaar. In de toekomst hopen wij ons assortiment
deze week hebben 2 HDS leden zich geplaatst in het team voor Zuid Holland C:
Amy van den Bosch uit Meisjes D1
Robbie Netten uit Jongens D1
AGENDA

do 4 sep 20:30 - 22:00 Oefenwedstrijd Heren 1 - Spirit
vr 5 sep 08:00 - 16:45 Lex Thoen sportbegeleiding
vr 5 sep 19:00 - 20:30 Training Dames 1
za 6 sep 08:30 - 10:00 Zaterdag 6 september start competitie
zo 7 sep 10:00 - 20:00 Opening nieuw waterveld & seizoen 2014
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick