Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

zondag 29 maart 2015
Aantal leden (info) 1049
Nu online 9
Leden met @ 98,6%
SMS Bereik (teams) 73,4%

Vandaag jarig

Mink Bakker
Robbert den Boogert
Sem Kuypers

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 48% |week: 56%

Nieuw leven voor een aloude HDS-traditie ...
The dansantOp 29 maart mogen we weer met zijn allen op HDS genieten van het lekkere weer onder het genot van een hapje en een drankje. 
Het is een van de weinige keren dat Dames en Heren 1 op dezelfde dag thuis spelen dus kom ze aanmoedigen met al je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes, vaders en moeders, opa's en oma's! 
De afslag van Dames 1 is om 12:45 u en die van Heren 1 om 14:45 u. 
Hierna hopen we samen met jullie onze overwinningen te kunnen vieren! 

Tot de 29e! 
Stil staan bij het overlijden van John Zorn
Met verslagenheid berichten wij dat, na een slopende ziekte, op 18 maart j.l.

JOHN ZORN

op een leeftijd van 69 jaar is overleden. John kwam begin jaren ’60 bij de fusie met SV-35 over naar HDS. Hij speelde via Heren 4 en 3 in de kortste keren in Heren 1. Hij maakte in ’65 deel uit van het vlaggenteam met o.a. Jack Vrijenhoek, Rob Segers, Reggie Lang, Jaap Buisman, Roy Jansen, Martin den Dulk, Wim Klop, Jan van der Sluis en Udo Udema. Hij verhuisde met vele oudgedienden mee naar Madestein en beleefde daar in ’78 het kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse. John was een solide hockeyer op het middenveld en een graag gezien, bescheiden en sportief verenigingslid.
In ’86 vormde hij met zijn vroegere maten het veteranen-A team en begin jaren ’90 werd hij Convo-lid. Op de achtergrond volgde hij het wel en wee van HDS op de voet en verscheen met bijzondere gelegenheden op HDS. Met diverse HDS-leden zijn tot op de dag van vandaag hechte vriendschappen gebleven, niet alleen met John, maar ook met zus Inge, en daar zijn wij dankbaar voor. Wij verliezen in John een echte vriend en een goed mens.
Wij wensen Inge en haar gezin veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies en hebben grote waardering voor de liefdevolle wijze waarop zij allen John hebben verzorgd en in die laatste moeilijke jaren hebben bijgestaan.

Het bestuur van HDS.

Naar de wens van John heeft de uitvaart inmiddels in besloten kring plaatsgevonden.


Nieuws en Mededelingen

Zaterdag 28 maart kun u door van 20.30 - 21.30 uur de lichten uit te doen en evt ook andere elektrische apparatuur, meedoen aan Earth Hour, een wereldwijde actie van het Wereld Natuur Fonds voor aandacht voor klimaatverandering. Kaarsje aan wel zo romantisch!
 
Beste kinderen van de jongste jeugd,   We gaan een oude HDS traditie nieuw leven inroepen; De vossenjacht! Op woensdag 1 april (geen grap) gaan we met zijn allen het bos in op zoek naar de vossen. Iedereen van de jongste jeugd is welkom om mee te doen aan deze leuke middag.   Vanaf 14:30 uur zijn jullie
Zondag 29 maart spelen Dames 1 en Heren 1 thuis. Dus er zijn die dag 4 mini's nodig. Bij Dames 1 zijn dit Ezra en Lotus, zij gaan er voor zorgen dat Dames 1 gaan winnen van Ommoord.  Na deze TOP wedstrijd is de volgende TOP wedstrijd aan de beurt, en wel Heren 1 tegen Ommoord. Hier zijn Olle en Bernard mini van de week. Allemaal heel
HDS start een ledenwervingsactie gericht op jongens in de leeftijd van 5 tot 14 jaar. Alle leden worden opgeroepen om broertjes, neefjes, vriendjes en buurjongentjes enthousiast te maken om zich aan te melden voor de kennismakingstraining op zondag 17 mei om 10.30 uur. De training duurt ongeveer 1,5 uur en staat onder leiding van ervaren
Op dinsdag 17 maart j.l. waren de sponsors, Heren 1 en het bestuur van HDS te gast bij Tuincentrum Ockenburgh. Naast de voortreffelijk en smaakvol georganiseerde gezelligheid werd er ook zakelijk bijgepraat. Heren 1 vertelde over hun motivatie en doelstellingen, de Club van 100 kreeg de nodige aandacht en André Kester legde het succes van
Dit seizoen viert G.C.H.C. haar 85e verjaardag! En daarom vindt in het voorjaar van 2015 het 17e lustrum der G.C.H.C. plaats, met als hoogtepunt de Reünistendag op zaterdag 16 mei 2015. Voor alle oud-G.C.H.C.’ers een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen, oude vrienden terug te zien, Libo’s te herleven en ouderwets een borreltje te
Keepen is cool, heel lastig en slechts weinigen van ons hebben dat specifieke talent. Een keeper is heel belangrijk tijdens de wedstrijd, want die ene redding kan ervoor zorgen dat het team de wedstrijd wint.
Speciaal bericht voor alle ouders van de F-jes en E-jeugd, Zaterdag 20 juni is er voor de F-jeugd en de E6-tallen het grote HDS toernooi.  De E8-tallen zijn zondag 21 juni aan de beurt voor het toernooi. Zet deze datum in de agenda, want alle teams doen automatisch hier aan mee. En hulp van ouders is nodig dat weekend.
AGENDA

ma 30 mrt 15:00 - 19:00 Interland Jongens C1 & Jongens D1
wo 1 apr 20:00 - 22:00 Scheidsrechters examen
vr 3 apr 16:30 - 18:00 Oefenwedstrijd JE1 - KZ JE
za 4 apr 11:00 - 14:00 Finale Clubkampioenschap Shoot Outs
wo 8 apr 20:00 - 22:30 HDS H3 - Zoetermeer H4
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick