Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

maandag 25 mei 2015
Aantal leden (info) 1061
Nu online 41
Leden met @ 98,6%
SMS Bereik (teams) 73,3%

Vandaag jarig

Bert Sanders

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 48% |week: 49%

Jongenswerving HDS
Voor het tweede jaar op rij jaar hield HDS afgelopen zondag een jongenswervings- actie. Op de kennismakingstraining kwamen ruim 50 jongens af in de leeftijd van bijna 5 tot 13 jaar. Van knotshockey en ballenkanon, (toch nog) ruim genoeg leensticks tot een stralende zon: alle ingrediënten waren aanwezig voor een uiterst plezierig club-evenement. De stelling dat hockey toch geen stoer imago heeft   werd voor de camera van TV West direct gelogenstraft door de allereerste tip-ins van de jongste deelnemers. Van Persie’s prestaties verbleekten daarbij tot niets.
Nog meer ambassadeurs op districtsniveau
Behalve aan de selecties voor Zuid-Holland (zie onder) doen er ook HDS’ers mee aan het districtskampioenschap shootouts.
Dat zijn Donna Schunselaar (MB2), Myra van den Berg (MD1), Isa Strieker (MD3) (K), Alain Eckhardt (JB1), Olaf Gaanderse (JB1) en Mitchell Lubout (JB1) (K).
Op maandag 25 mei 9:30 u barst de strijd los op de velden van HC Pijnacker. Spectaculair! Ook zij veel succes gewenst.
Nieuws en Mededelingen

Vrijdag 29 mei is alweer de laatste training voor de mini's voor dit seizoen. Zoals gewoonlijk gaan de mini's de uitdaging met de ouders weer aan. Dus ouders, sticks uit het vet en de kuiten smeren. Na de strijd kan er voor € 1,00 patat worden gegeten in het clubhuis. Om het geheel helemaal af te ronden is er aansluitend van 18.00 uur tot
Inmiddels zijn er ruim 200 Uitblinkers genomineerd: onmisbare vrijwilligers die zich week in week uit inzetten voor hun hockeyclub. Staat de Uitblinker van jouw club er al tussen? Je kunt nog tot 1 juni nomineren en zo kans maken op een trip naar het EK in Londen!
Update 12 mei : inschrijvingen gaan hard, zitten al op 60 kinderen! superleuk en gezellig!
Lieve HDS-ers en ouders van HDS-ers uit de Puppies, F en E
Wat is HDS Minikamp?
18 mei aanstaande vinden de selecties plaats voor Zuid Holland meisjes C. Voor HDS zullen aantreden:
Marit van Beek, Mira van den Berg en Isa Strieker
Deze selecties zullen gehouden worden bij HDM van 18.00 - 21.00 uur
Lekker aan het genieten van de vakantie? Er zijn in ieder geval twee teams die deze vakantie meer dan verdiend hebben: JA1 en MD1. Beiden hadden het kampioenschap al voor de vakantie op zak!! Hulde!!! Voor MD1 wordt het feestvieren al een beetje gewoonte; ook in de zaal waren ze overtuigend de besten! Hoe staan we er verder voor? JC1, MB1,
Geen hockeyclub kan zonder ze: de onvermoeibare vrijwilligers die er week in week uit voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Omdat het de hoogste tijd is deze stille krachten in het zonnetje te zetten, is Rabobank op zoek naar de Uitblinkers van jouw club! Een podium voor Uitblinkers
In de mei - en zomer vakantie  verzorgt Hockeyschool Move lla weer  superl euke hockeykampen bij HDS . Onder begeleiding van enthousiaste trainers leren de spelers weer veel nieuwe technieken en doen we supercoole oefeningen. Drie dagen heerlijk hockeyen. Wij zorgen voor de lunch, drinken, iets lekkers en uiteraard een heel
Op maat gemaakte gebitsbeschermers geven u of uw kind uitstekende bescherming Mondbeschermers zijn niet meer weg te denken uit de hockeysport. Letsel aan tanden, kiezen en kaken kan met een goede mondbeschermer worden voorkomen of beperkt.
Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten
zondag 29 maart was een superdag! Dames én Heren 1 sleepten 3 punten binnen en die dag was er een knallend TD!
helaas was Bram Franken iets minder gelukkig toen hij naar huis ging: zijn mooie zonnebril van het merk Ray-Ban zat niet meer in de binnenzak van zijn jack!
HDS Dames 1 zoekt voor het seizoen 2015 - 2016 nog versterking! Dames 1 speelt in de 2e klasse en wil graag richting 1e klasse...!

lijkt het je wat om mee te draaien met een pittig jong team met enthousiaste begeleiding? doe dan mee met de OPEN TRAININGEN.
AGENDA

wo 27 mei 10:00 - 17:00 Basis scholen toernooi Groep 5 en 6
zo 31 mei 00:15 - 00:30 Oktober ALV
ma 1 jun 17:30 - 19:00 selectietraining MD1
ma 1 jun 19:00 - 20:30 selectietraining MB1 en MB2
do 4 jun 17:00 - 18:30 selectietraining MD1
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick