header1.jpg header2.jpg header3.jpg
Zaalhockey
27-11

Trainingsschema zaal 2015 - 2016

In  de pdf bijlage het geupdate trainingsschema v4.1 voor de zaal.
Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag.
Patrick Zellerer zaalhockey@hchds.nl
...

Zaalhockey
27-11

wedstrijdballen zaalhockey

Morgen 28 november kan elk zaalteam, bij de wedstrijd tafel op HDS, een zaalbal halen om wedstrijden mee te spelen.
De zaalcommissie :) ...

Zaalhockey
26-11

Keepers - zaalbandjes - belangrijk!!

Keepers mogen in de zaal niet keepen met metalen gespen aan hun keepers outfit. Je kan bij Ewout Broekhoff zaal bandjes halen, keepers die deze nodig hebben kunnen, zoals altijd, contact met hem opnemen. ewout.broekhoff@gmail.com.
De zaalcommissie :) ...

Zaalhockey
24-11

Informatiebrief zaalhockey 2015-2016

Nieuwsafbeelding In de bijlage de informatiebrief zaalhockey. Hier staat belangrijke informatie in, lees deze goed door.
Mocht je vragen hebben dan kan je terecht bij Patrick Zellerer - zaalhockey@hchds.nl ...

Zaalhockey
23-11

zaal info in aantocht.

op dit moment is de zaalcommissie bezig met het vormen van de zaalteams,\ en het invoeren van het zaal trainingsschema. 
de selectieteams van HDS zullen deze week de namen nog bekend maken in verband met combinatie teams.
vanaf maandag 30 december gaat het trainingsschema in werking. kijk goed op het schema, de teams kunnen in verschillende zalen trainen! ieder ...

Bestuursmededelingen
15-11

Wat een inzet: welkomstavonden 23 en 30 november

Zoals elke vereniging drijft HDS op de inzet van haar leden. Wie wel eens wil weten wat er voor nodig is om de club te laten draaien is van harte welkom voor een kijkje achter de schermen en een nadere kennismaking met de personen achter de namen van diegenen die zich inzetten voor de club.
HDS verjongt zich telkens weer. We rekenen op de inzet van (ouders van) nieuwe leden bij het reilen...

Jongste jeugd
8-11

Sinterklaasfeest 2 december a.s.

Speciaal voor de Kabouters, Puppy's, F-jes en 1e jaars E-jeugd van HDS is er een heel belangrijk bericht binnengekomen bij HDS. Sinterklaas komt met zijn Pieten woensdag 2 december een bezoek brengen aan HDS. Binnenkort krijgen de ouders van deze kindertjes een speciale mail van de Postpiet.

...

Algemeen
7-11

Afgelastingen, vastleggen/wijzigingen en contact met/door wedstrijdsecretarissen

Iedere vereniging heeft één of twee wedstrijdsecretarissen en deze regelen de aanvangstijden van wedstrijden bij hun vereniging en geven eventuele afgelastingen door. Een steeds vaker voorkomend verschijnsel blijkt te zijn dat anderen (zoals coaches, spelers of zelfs ouders) wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen bellen over aanvangstijden c.q. afgelastingen. Dit kan niet en ...

Evenementen
6-11

HDS Kerstdiner 2015

Nieuwsafbeelding Vrijdag 11 december
 
Het jaar is in een snel tempo voorbij geraasd.   De aangename temperatuur doet ons iets anders denken maar de feestdagen staan alweer voor de deur te dringen. Het HDS feest comité   is enthousiast en druk bezig om plannen te smeden voor alle festiviteiten in December met als hoogtepunt Het HDS Kerstdiner.
Dit feestje,...

Algemeen
30-10

Een nieuwe HDS site èn nieuwsbrief ...

Nieuwsafbeelding Tientallen jaren lang werd wekelijks met veel ijver (en sherry) rond de tafel de HDS Convo in elkaar geniet, met een etiketje dichtgeplakt en met de post meegegeven. Convo was de afkorting van het keurige woord convocatie, ofwel een uitnodiging tot samen komen. Een voorwaarde om hockey te spelen, nietwaar? Het is geen game. Het clubblad verdween om plaats te maken voor de digitale communicatie ove...

Algemeen
30-10

Wat een inzet! Interview met Joke Hillenaar

Nieuwsafbeelding Een nieuwe website, een nieuwe rubriek. Om te laten zien wat er op de club allemaal tot stand komt dankzij de tomeloze inzet van gedreven leden. Geheel vrijwillig. Over hoe prettig dat is, en hoe leuk zij dat zelf vinden. Als eerste aan de tand gevoeld: Joke Hillenaar, jarenlang organisator van het HDS Jongste Jeugdtoernooi. Afgelopen juni voor het laatst. 
Hoe lang heb je...

Hockey
28-10

GOMSTICK evaluatie via app of website

Vanaf vandaag kunnen trainers en coaches van alle HDS-teams hun evaluatie van spelers en het team insturen via de HDS-app of de website. De evaluaties worden verwerkt in LISA, het systeem voor de ledenadministratie. Op deze manier kan er een spelervolgsysteem worden opgebouwd dat van waarde kan worden bij de teamindelingen aan het einde van het seizoen. De ontwikkeling van spelers kan jaar op jaar...