Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

vrijdag 27 februari 2015
Aantal leden (info) 1047
Nu online 15
Leden met @ 98,6%
SMS Bereik (teams) 73,3%

Vandaag jarig

Juno de Raaf
Aimee Schoon

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 48% |week: 55%

De zaalcompetitie zit erop.
Zaalhockey - JD1Alle HDS-teams hebben het prima gedaan, sterker nog de beste  resultaten verenigingsbreed sinds jaren! Gezamenlijk is de zaalcompetitie een succes geworden!
HDS feliciteert graag alle teams die zaalkampioen zijn geworden. Ook de teams met een tweede of derde plaats zijn vanwege hun knappe prestatie een felicitatie meer dan waard. Afgelopen zaterdag zijn al deze teams daarom gehuldigd.
[Lees meer...]
Strafcornerclinic een succes
Strafcornerclinic een succesAfgelopen zaterdag deden ruim zestig spelers en keepers uit 14 teams mee aan de strafcornerclinic, terwijl hun coaches over zowel de aanvallende als de verdedigende strafcorner uitleg kregen via een Powerpoint-presentatie en YouTube filmpjes.
Bedankt trainer en spelers van Heren I!
Nieuws en Mededelingen

Vanaf dinsdag 3 maart gaan de keeperstrainingen weer van start. In de bijlage vinden jullie het nieuwe schema (let op: er zijn wat wijzigingen).
Voor de mini's geldt: 1 keeper per training. Dit i.v.m. de kostbare tijd die we hebben.
 
We hebben er weer zin in!
 
Speciaal bericht voor alle ouders van de F-jes en E-jeugd, Zaterdag 20 juni is er voor de F-jeugd en de E6-tallen het grote HDS toernooi.  De E8-tallen zijn zondag 21 juni aan de beurt voor het toernooi. Zet deze datum in de agenda, want alle teams doen automatisch hier aan mee. En hulp van ouders is nodig dat weekend.
Op zondag 8 februari eindigt het zaalhockeyseizoen, de Jeugdcommissie en de accomodatiecommissie zullen op maandag 9 februari het clubhuis en veld 4 weer terugbrengen in "gewone” staat. Dit houdt concreet het volgende in:
HDS-ers,

het zaalseizoen zit er weer bijna op. Zaterdag 14 februari is de huldiging van de zaalkampioenen (1e, 2e en 3e plaatsen).
Vanaf deze week gaat het normale trainingsschema weer in, mits het weer het toelaat.
De jongste jeugd start volgende week pas.
Beste feestbeesten van Den Haag en omstreken, het meest beruchte AB feest van regio Haaglanden is terug van weggeweest. Vele merkwaardige gebeurtenissen worden op een AB feest avond voor eeuwig onthouden, of voor altijd vergeten. Hou de wonderschone datum van 14 maart dus vrij in jullie o zo drukke agenda, want er moet gefeest worden!
De nieuwe techniekcursus van Hockeyschool Movella gaat weer van start op 15 maart 2015. Leer nieuwe technieken en beleef nog meer plezier aan het mooie hockeyspel. Er wordt getraind in kleine groepjes onder begeleiding van enthousiaste trainers. We trainen veel op techniek, één tegen één situaties, mooie parcourtjes en
De KNHB heeft H.D.S. als vereniging aangewezen om één van de voorronden te organiseren voor de Nationale Schoolhockeycompetitie 2015. Als H.D.S. zijn wij daar erg blij mee. Maar het organiseren van de voorronden kunnen wij als bestuur niet alleen. Wij zijn daarom op zoek naar ouders die ons willen komen helpen op vrijdag 17 april
AGENDA

di 3 mrt 17:30 - 19:30 Inhaalwedstrijd MB4
za 7 mrt 20:00 - 07:00 Filmnacht voor C / D jeugd
zo 8 mrt 10:00 - 11:30 Hockeyclinic door Movella
za 14 mrt 21:00 - 02:00 A / B Feest
do 26 mrt 14:00 - 16:00 Training Dalton Scholengemeenschap
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick