header1.jpg header2.jpg header3.jpg
Bar
22-2

Barrooster

Nieuwsafbeelding Het barrooster t/m het einde van het seizoen staat weer op de site. De zaterdag is per team ingedeeld. Mocht je niet kunnen, ruil dan met iemand uit het eigen team.
De woensdag en vrijdag kunnen zelfstandig ingeroosterd worden. Mochten de woensdagen of vrijdagen een week voor de aangegeven datum niet ingevuld zijn, dan worden er mensen aangewezen. Het is de bedoeling dat men 2 á 3 keer p...

Algemeen
18-2

Eerste husseltraining een feit!

Vandaag 18 februari was er een husseltraining voor alle meiden die komend seizoen D spelen. Deze training werd begeleid door MA1 plus een aantal trainers & coaches uit MB1. Een slordige 80 meiden liep rond en deed haar uiterste best! MA1 en MB1 èn alle deelneemsters  bedankt voor jullie inzet.

Caroline  ...

Algemeen
17-2

Sleutel dameskleedkamer inleveren

Nieuwsafbeelding Met ingang van maandag 20 februari a.s. wordt het slot van de dameskleedkamer weer vervangen. Degene die in het bezit zijn van een sleutel van het hek en een sleutel van de dameskleedkamer worden verzocht om deze weer in te leveren. Dit kan al vanaf morgen, zaterdag 18 februari. Inleveren bij de bar. ...

Zaalhockey
17-2

ZO SUCCESVOL WAS HDS IN DE ZAAL

Nieuwsafbeelding
HDS feliciteert alle 9 zaalkampioenen (!) en de teams met een tweede of derde plaats. Knappe prestaties en de felicitaties meer dan waard. Alle teams hebben gestreden voor wat ze waard zijn.
Op zondag 12 maart om 14:00 uur worden de teams gehuldigd.
De wedstrijden van de zaalteams van HDS werden ook dit seizoen weer gefloten door ouders, broer...

Evenementen
12-2

CD GOURMET IN 'HOLLYWOOD'

Nieuwsafbeelding Binnenkort ontwaken we uit de winterslaap en gaan we weer aan de slag op het veld. Om de tweede helft van het seizoen spetterend te openen hebben wij iets leuks bedacht!
Op 11 maart a.s. gaan we van 18.00 - 20.30 uur met de CD-jeugd gourmetten. Het clubhuis van HDS wordt omgetoverd tot Hollywood. Jullie zijn de sterren van de avond, dus kom in je mooiste outfits!
R...

Hockey
9-2

VRIJDAG 3 MAART, 20.00 UUR: SILVER CUP

Nieuwsafbeelding Iedereen is er op 3 maart

De Silver Cup-wedstrijd HDS - Pollux wordt op de vrijdagavond 3 maart gespeeld. Goed dat jij er ook bent. HDS ontwikkelt zich in snel tempo en we hebben weer heel wat te bespreken ... ...

Jongste jeugd
29-1

HDS mini-toernooien 2017

Nieuwsafbeelding Voor de 35 e keer organiseert hockeyvereniging HDS het HDS-mini-toernooi voor E- en F-teams. Dit jaar voor het eerst tijdens het Pinksterweekend!
Op zaterdag 3 juni zal het hockeyterrein volledig in het teken staan van het "HDS-zestallentoernooi. Op zondag 4 juni is het de beurt aan de achttallen.
Wij nodigen u van harte uit om met één of meerdere teams op ons toer...

Jeugd
29-1

HDS D- en C-toernooi 2017

Nieuwsafbeelding De afgelopen jaren hebben we al veel succesvolle toernooien mogen organiseren. Ook dit jaar organiseert hockeyvereniging HDS weer een gezellig en sportief toernooi voor jongens- en meisjesteams uit de C- en D-categorie van alle niveaus . Het toernooi wordt gespeeld op vier kunstgrasvelden.
Op zaterdag 24 juni 2017 zal het hockeyterrein volledig in het teken staan van het "HDS C-toernoo...