Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

dinsdag 30 juni 2015
Aantal leden (info) 1186
Nu online 10
Leden met @ 98,7%
SMS Bereik (teams) 72,8%

Vandaag jarig

Geen jarigen vandaag

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %

Helaas ... tot ons grote verdriet ... Marlies Brouwer
Het doet ons zeer veel verdriet te moeten mededelen dat

MARLIES BROUWER-LAMBRIKS

na een
langdurig ziekbed op donderdag 25 juni is overleden. 

Marlies Brouwer (7 februari 1945) speelde mee in het team van de Dames Dinsdagveterinnen, een team dat weliswaar niet meer hockeyt maar nog altijd op HDS actief is en allerhande vrijwilligerswerkzaamheden ter hand neemt. Marlies maakte deel uit van de tennisafdeling van HDS. We zullen haar vrolijke lach ten zeerste missen. 

 
Wij wensen Klaas en zijn familie veel sterkte toe.

        

Teamindelingen jeugd
De teams voor het komende hockeyseizoen zijn ingedeeld. De afgelopen weken heeft er een intensief proces plaatsgevonden van afwegen en keuzes maken om iedere jeugdspeler een plek te geven in een team dat het beste bij hem of haar past.
Alleen in de lijn van JD is het selectieproces nog niet afgerond, voor deze categorie worden betrokkenen op de hoogte gehouden over de resultaten.

Raadplegen
De teamindelingen kunnen worden geraadpleegd op het gesloten deel van de HDS-website. Dat kan door de volgende stappen te volgen:
[Lees meer...]
Nieuws en Mededelingen

Aan alle leden en ouders van HC HDS
Met ingang van vrijdag 03 juli a.s. wordt er aangevangen met de verbouwing van de bar en de keuken in het clubhuis van HDS. Dit betekend dat een aantal zaken niet meer kunnen in het clubhuis. Zo zal er tijdelijk geen koffie of thee zijn. In een koelkast die in het clubhuis staat staan de dranken
Het was weer een super geslaagd C - toernooi, met mooie momenten. Klik op de link voor de foto's.
https://goo.gl/photos/gkPJBPLVJeh7GcDa7
Trainers en/of coaches
Nu de teamindelingen voor de jeugd bekend zijn, is de Jeugdcommissie op zoek naar trainers/coaches voor het seizoen 2015-2016.
Beste ouders van de jongste jeugd,   Vanaf vandaag zijn de teamindelingen van de jongste jeugd te vinden op LISA. Als toevoeging op het eerder geplaatste bericht van de jeugdcommissie:   - Met vragen kunnen jullie terecht bij de lijnco√∂rdinatoren van afgelopen jaar. - De tafeltjesmiddag geldt niet voor de
HDS Dames 1 zoekt voor het seizoen 2015 - 2016 nog versterking! Dames 1 speelt in de 2e klasse en wil graag richting 1e klasse...!

lijkt het je wat om mee te draaien met een pittig jong team met enthousiaste begeleiding? doe dan mee met de OPEN TRAININGEN.
AGENDA

wo 1 jul 08:30 - 15:00 Sportdag Segbroekcollege
wo 1 jul 19:30 - 20:30 Training JC3
wo 1 jul 20:00 - 21:30 Training GDA
wo 1 jul 20:00 - 21:30 Training GDA
do 2 jul 08:30 - 15:00 Sportdag Segbroekcollege
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick