Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

woensdag 17 september 2014
Aantal leden (info) 1029
Nu online 23
Leden met @ 98,5%
SMS Bereik (teams) 72,0%

Vandaag jarig

Ernst Beemsterboer
Lux Griffiths
Vera Schuttrups

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 34% |week: 34%

Sinterklaas en Paashaas zoeken helpende handen ...
Aan de ouders en verzorgers van HDS jeugdteams,

Voor de viering van Sinterklaas (Goedheiligman) en volgend jaar Pasen hebben Joke Hillenaar en Petra Steenbakkers hulp nodig. Handige, slagvaardige en creatieve aanpakkers, een m/v of 4 tot 6. Voor Pasen mag het team iets kleiner zijn (hoewel vele handen licht werk maken). Wij starten eind september/begin oktober met overleg en voorbereiding.

Wie oh wie ... meldt zich aan bij Joke of Petra?
AANKONDIGING TEAMOUDER
In het seizoen 2013-2014 heeft de Jeugdcommissie geconstateerd dat de verbinding tussen de vereniging en de teams voor verbetering vatbaar is. Teveel communicatie verloopt via de coach van het team, terwijl de coach zich beter en meer bezig moet houden met de ontwikkeling van de spelers in het team.

Er is binnen het bestuur van HC HDS besloten om in de categorie E8 teams tot en met A teams per team een teamouder in het leven te roepen, deze teamouder houdt zich bezig met alle randzaken rondom het team en is de liaison tussen de vereniging en het team, dit specifiek voor alle niet hockey-technische zaken. Kortom de teamouder is het aanspreekpunt vanuit de vereniging richting het team en andersom.
[Lees meer...]
Nieuws en Mededelingen

Aan de leden, ouders, verzorgers en coaches van HDS meisjes/damesteams,
De openbare media berichten ons over een betreurenswaardige misstand op de Wassenaarse hockeyclub HGC en wellicht in een eerder stadium op HDM. Tussen 2006 en 2011 zijn meisjes en vrouwen in een kleedkamer gefilmd. Verantwoordelijk is een trainer (vrijwilliger)
Beste ouders, verzorgers, coaches, trainers en natuurlijk niet te vergeten de leden,
Vandaag, maandag 15 september 2014, werden wij van het bestuur benaderd door de gemeente met de mededeling dat onze kleedkamers er niet uitzagen. Het betrof zowel de dames als de heren kleedkamer.  In de kleedkamer lagen lege flessen, bidons,
Op deze onpersoonlijke wijze wil ik toch alle vrijwilligers bedanken die gisteren, zondag 7 september 2014, ervoor gezorgd hebben dat de opening van het seizoen 2014-2015 alsmede de officiële opening van het nieuwe waterveld een groot succes geworden is. Zonder jullie fantastische medewerking zou het zeker niet gelukt zijn.
Goedemorgen hockeyliefhebbers,
Op de Facebookpagina van Gijs Hardeman kwam ik de  stick-challenge  ( www.facebook.com/kadishfoundation ) van zijn Kadish Foundation tegen. De Stichting verzamelt oude hockey sticks om ze in Zambia te gebruiken voor hun hockeyprogramma’s. De coach staat centraal bij Kadish. Zij zijn
Wat houdt Shake Hands in?

Eigenlijk zijn het hele makkelijke en voordehand liggende acties die voor veel spelers, coaches en scheidsrechters bekend in de oren klinken. Concreet houdt het voor de teams, coaches en scheidsrechters het volgende in:
Vanaf volgende week gaan de keeperstrainingen weer van start!
In de bijlage vinden jullie het schema. Mocht je niet kunnen, laat het dan zo snel mogelijk weten aan je trainer.

Zorg er in ieder geval voor dat je op de genoemde tijd, helemaal omgekleed klaar staat op het veld.
Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn de regels bij het 3-tal en 6-tal hockey iets aangepast. Het gaat hierbij om het nemen van een lange corner en een inslag voor de aanvallende partij binnen het 5 meter gebied (3-tal hockey) en 10 meter gebied (6-tal hockey).
Het is niet toegestaan, zonder overleg met de barcommissie, zelf meegebrachte etenswaren, zoals lunches/diners en dranken voor teams te nuttigen in het clubhuis van HDS. De barcommissie kan desgevraagd voor teams, tegen een gereduceerde prijs lunches en diners serveren.
De barcommissie
Om onze doelstellingen te halen en de selecties van o.a. de topteams soepeler te laten verlopen is de topcommissie uitgebreid met een aantal nieuwe functies.
Jongste Jeugd krijgt de toekomst ...

Komend seizoen willen we de goede lijn van de afgelopen jaren doorzetten. Dat zal gebeuren met de ‘HDS Hockeyschool’. Daaronder vallen de Kabouters, Puppies, de F-lijn en de E-lijn. Vanuit een nieuwe organisatie wordt de focus gelegd op de technische ontwikkeling van de JJ. Een belangrijk punt
In navolging van het WK hockey waar een gezonde sportkantine door de KNHB werd gepromoot hebben wij op HDS een aantal producten aan ons assortiment toegevoegd. Met ingang van heden zijn er bruine pistolets en tosti's van bruin brood verkrijgbaar. Tevens zijn er bekertjes met fruit yoghurt verkrijgbaar. In de toekomst hopen wij ons assortiment
AGENDA

za 27 sep 18:30 - 23:00 Reunie oud heren 1
za 4 okt 21:00 - 02:00 A/B feest
za 11 okt 11:30 - 13:30 Oefenwedstrijd MC1
ma 20 okt 09:00 - 18:00 HDS Jeugdkamp
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick