Wedstrijdschema


Vergeten? Onthoud mij

Statistieken

vrijdag 18 april 2014
Aantal leden (info) 957
Nu online 5
Leden met @ 98,7%
SMS Bereik (teams) 70,1%

Vandaag jarig

Naisha Helder
Maaike Krens
Evie L Trompert

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 41% |week: 37%

Shake Hands
Shake hands
Om sportiviteit en respect binnen en langs de hockeylijn te vergroten doet HDS vanaf 12 april mee met het Shake Hands initiatief.
De wedstrijden beginnen en eindigen met het geven van een hand aan de tegenstanders en scheidsrechters. Dus, ook bij uitwedstrijden:
1. Vóór de wedstrijd een line-up bij de middenstip vormen en je tegenstanders de hand schudden met de wens ‘prettige wedstrijd’.
2. Na de wedstrijd bij de middenstip je tegenstanders en de scheidsrechters bedanken.
3. Samen een drankje drinken in of bij het clubhuis.
 CS+ scheidsrechter
Laurens BruijsWie zijn scheidsrechterskaart net heeft gehaald merkt: fluiten is een sport op zich. Scheidsrechters bepalen in toenemende mate de sfeer rond een wedstrijd. Om de clubarbitrage te versterken is HDS begonnen een aantal clubscheidsrechters op te leiden tot Clubscheidsrechter PLUS (CS+). De vervolgopleiding is bedoeld voor enthousiaste en talentvolle clubkaarthouders die een stap verder willen. Binnen de vereniging krijgen deze ‘masterclass leerlingen’ behalve theorie een tijdlang extra feedback over wedstrijden die ze fluiten. De feedback is voor een belangrijk deel gericht op het vergroten van hun mentale weerbaarheid. Na het behalen van het praktijkexamen is de CS+ scheidsrechter herkenbaar aan een groen shirt. CS+ heeft een positieve uitstraling op de vereniging. Doordat veeleisender wedstrijden goed gefloten worden schittert hockey weer in de hoofdrol en dwingt de scheidsrechter respect af.

Een paar vragen aan Laurens Bruijs, CS+ scheidsrechter in opleiding:
[Lees meer...]
Nieuws en Mededelingen

Lieve mini’s en ouders van mini’s,

Minikamp komt er weer aan!!!
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 juni!!!
 
Minikamp is supervetgaaf!
We verzamelen vrijdagmiddag op HDS,
Je zegt zo snel mogelijk je ouders gedag! En dan gaan we beginnen!!
Op vrijdag 18 april, Goede Vrijdag, zijn er geen trainingen! Tenzij, in overleg met de trainer, anders is besloten. Vergeet dan niet de sleutel van het hek te regelen, ps de bar is gesloten.
Fijne Pasen, de Jeugdcommissie
Hockeyschool Movella organiseert in de meivakantie een superleuke hockeykamp bij

HDS 30 april-2 mei


Over de voorbereidingen van het grootste evenement van Den Haag: de Rabobank Hockey World Cup 2014.
Wij zijn naarstig op zoek naar mensen die ons willen komen helpen op vrijdag 4 april, woensdagmiddag 7 mei en woensdagmiddag 21 mei. Op vrijdag 4 april is er het KNHB scholen hockeytoernooi. Op woensdag 7 & 21 mei is er het gemeentelijk scholenhockeytoernooi.  Aangezien wij het niet alleen afkunnen vragen graag de medewerking van een
Beste Nederlandse en internationale hockeyvrienden,

Hockeyclub HGC presenteert met trots het ‘HGC 5 a side Trimhockey Toernooi’ dat gehouden zal worden op 14 juni 2014 als officieel side event van de Hockey World Cup 2014 in Den Haag.
Twee maanden geleden is TeamMatch online gegaan. Met behulp van deze applicatie is het mogelijk om heel eenvoudig oefenwedstrijden te plannen, scheidsrechters te vinden en teams bij elkaar te brengen.
 
In Mei/juni 2014 is het Hockey Wereldkampioenschap in Den Haag.
In die periode organiseert Forescate samen met alle omliggende hockeyverenigingen een groot aantal spectaculaire WK-toernooien (voor E- t/m A- jeugdteams en voor studenten en 18+ jeugd)!
Student World Hockey Tournament (SWHT) is een officieel side-event van het WK hockey 2014 in Den Haag. Op 6, 7 en 8 juni 2014 zal dit toernooi plaatsvinden op hockeyclub de Kieviten.

Wat hebben we allemaal voor jullie in petto?
- een waanzinnig 3-daags toernooi met vooral veel drank en gezelligheid
AGENDA

wo 7 mei 13:00 - 16:00 Gemeentelijk Schoolhockey toernooi gro
za 10 mei 19:00 - 00:00 C / D Avond
zo 11 mei 09:30 - 12:00 Jongens trainings ochtend - wervingsac
zo 18 mei 09:30 - 12:00 Jongens trainings ochtend - wervingsac
zo 18 mei 15:00 - 20:00 Vrijwilligers BBQ & Huldiging van veld
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick
Afbeelding