Wedstrijdschema


Mijn HDS

Statistieken

maandag 24 november 2014
Aantal leden (info) 1043
Nu online 23
Leden met @ 98,6%
SMS Bereik (teams) 73,0%

Vandaag jarig

Geen jarigen vandaag

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 44% |week: 53%

UIT HET BESTUUR: ALGEMENE LEDENVERGADERING
Kort geleden is het parlement van HDS bij elkaar geweest. Bij ons heet dat de algemene ledenvergadering. Die komt doorgaans drie keer per jaar bijeen. Twee keer per jaar wordt de algemene gang van zaken in de vereniging besproken, wordt de begroting goedgekeurd, de jaarrekening vastgesteld, commissies en bestuur benoemd en allerlei andere zaken besproken, zoals sportiviteit op en rond het veld.
Een keer per jaar wordt gesproken over het ‘hockeybeleid’ en de plannen voor het nieuwe seizoen.
[Lees meer...]
Extra uurtje over coachen in de zaal
ZaalhockeyDe zaalinfoavond werd druk bezocht. Houd de site en je mail goed in de gaten voor het zaaltrainingsschema, keepersspullen, toegang tot het balkenveld en naderende scheidsrechtersexamens.
Binnenkort worden trainers ook bericht over een clinic Training geven in de zaal. Op de infoavond is besloten een extra uurtje te wijden aan coachen in de zaal. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in het clubhuis op dinsdag 2 december om 19.30.

Nieuws en Mededelingen

Waar: HDS veld Wanneer: Maandag 1 december om 17:00 uur
Waarom: Dit kan de Jeugdcommissie niet alleen!
Wat mee: Werkhandschoenen en bij voorkeur een hamer
Hoe lang: Naar verwachting twee uur werk, afhankelijk van volgend punt!
We blikken terug op een geslaagde zaalhockey informatieavond.

Het definitieve schema voor de zaaltrainingen en de indelingen van de teams in de poules voor jeugd en jongste jeugd kun je onder Clubs ==> Documenten ==> HDS vinden als je bent ingelogd.

In de bijlage de begeleidende brief met uitleg van de schema's.
Vrijdag 28 november a.s. kunt u op HDS genieten van een heerlijke Indische maaltijd. De kosten voor deze maaltijd bedrag € 6,50 p.p. Wilt u gebruik maken van deze maaltijd dan dient u zich voor woensdag 26 november a.s. aan te melden via barevenementen@hchds.nl of aan de bar.
Het zaalseizoen staat voor de deur, de competitie begint in het weekend van 6 en 7 december en staat sinds vandaag online (hockey.nl app).

Bijgaand de informatiebrief zaalhockey, 
Patrick Zellerer
Zaalcommissie - Jeugdcommissie
Op woensdag 3 december komt Sinterklaas met zijn pieten de jongste jeugd bezoeken op HDS. Alle kinderen van de puppy's, kabouters, F-jes en de 1e jaars E hebben een aanmeldingsbrief via de mail gekregen, inschrijven kan vrijdagavond tussen 17.00 en 18.00 uur of zaterdagmorgen tussen 9.30 en 11.00 uur.
Afgelopen zaterdag( 15 november)  was de grote intocht van Sinterklaas in Den Haag. De Sint wist zich gesteund door een groot aantal pieten onder wie een aantal die HDS een warm hart toe dragen. JC1 en H1 deden hun uiterste best om de vele kinderen langs de route te voorzien van allerhande lekkernijen. Een onvergetelijke ervaring voor deze
Update: iemand meldde dat de stick gevonden was en heeft hem in de bak gezet. De stick is nu echter weer pleitte.
De KNHB gaat er strenger op toezien of het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) tijdig en correct wordt ingevuld. Is dit niet het geval, dan kan dat leiden tot een boete van de KNHB, die kan oplopen tot bijna € 100,=! Wij zullen deze boete als vereniging doorberekenen aan het verantwoordelijke team. 


Op vrijdag 28 november a.s. is de laatste veldtraining voordat we de zaal ingaan. Traditiegetrouw spelen dan de ouders tegen de kinderen. Hierover wordt u afzonderlijk geïnformeerd door de lijn coördinator.  Op vrijdagavond wordt er een Indische maaltijd geserveerd  à € 6,50 per maaltijd (bij voldoende deelname) en voor de
AGENDA

wo 3 dec 14:00 - 17:00 Sinterklaas op HDS
vr 12 dec 19:00 - 00:15 HDS Kerstdiner
vr 9 jan 17:00 - 23:00 Nieuwjaarsreceptie
ma 26 jan 20:00 - 22:00 Madestein overleg
za 4 apr 11:00 - 14:00 Finale Clubkampioenschap Shoot Outs
Hele agenda..

Verkaart GroepOckenburgh Free Kick